Sobre Transports Urbans de Sabadell

TUS, S. Coop. C. Ltda. (Transports Urbans de Sabadell) fou constituïda l'any 1982 per un grup de treballadors agrupats en una Cooperativa de treball associat, amb la finalitat de realitzar el transport urbà de la ciutat de Sabadell amb l'objectiu d'atendre les necessitats de mobilitat dels ciutadans. Transports Urbans de Sabadell va ampliar el seu servei en número de línies i autobusos, millorant així la seva qualitat.

cocheresAmb 12.567 m2 de superfície total, TUS disposa de les instal·lacions necessàries que li permeten desenvolupar la seva activitat (oficines, tallers i serveis), un aparcament de dos nivells amb una capacitat per a fins 112 autobusos. Així mateix apliquem diferents criteris que complementen la funcionalitat i el respecte al medi ambient. Fruit d'aquesta iniciativa l'empresa va obtenir el desembre de 2004 la certificació ISO 9001 (gestió de la qualitat) i la ISO 14001 (medi ambient). Varem actualitzar aquestes certificacions a les versions 2015 i finalment, a finals del 2018, varem certificar el nostre servei amb la norma UNE 13816: Definició de la Qualitat del Servei.

busos2L'equip humà es troba composat per 175 treballadors i una flota de 65 vehicles, de plataforma baixa que incorporen les tecnologies més actuals (climatitzador, càmera de vídeo, avisos electrònics, SAE, etc). El 90% dels serveis es realitzen amb aquest tipus d'autobusos. TUS es troba dins el sistema integrat de la ATM (Autoritat del Transport Metropolità). Disposa de 360 parades distribuïdes per tota la xarxa viària i dóna servei a tota la ciutat mitjançant 14 línies que circulen tot el dia.