TARIFES 2024

 

Biltllet Senzill:

Expedit pel conductor/a i vàlid per a un sol viatge. És un bitllet unipersonal. No permet transbordament.

Els infants menors de 4 anys tenen l'accés gratuït.

 

 
 

  
 

Targeta T-10 viatges:

Títol multipersonal. Vàlid per fer 10 viatges. Permet fer trasbordament entre diferents línies urbanes durant 1 hora i 15 minuts.
 
A la venda en l'Oficina de Mobilitat de TUS i els establiments adherits a la xarxa: troba aquí el teu PunTUS més proper.
Preu:9,50€

 

 

 

 

 

 

 

 


Targeta T-Mensual:

Títol personal i intransferible, amb un nombre il·limitat de viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació.

Cal escriure-hi el DNI o número d'identificació del titular, i s'haurà d'acompanyar amb el document oficial acreditatiu en vigor.

A la venda en l'Oficina de Mobilitat de TUS i els establiments adherits a la xarxa: troba aquí el teu PunTUS més proper.

Preu bonificat: 19,75€ 

Desde de l'1 de gener de 2024 s'aplica una reducció del 50% fins nou avís.


Targeta T-Mensual Jove:

Títol personal i intransferible per a joves menors de 30 anys, amb un nombre il·limitat de viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació.

Cal escriure-hi el DNI o número d'identificació del titular i s'haurà d'acompanyar amb el document oficial acreditatiu en vigor. 

A la venda en l'Oficina de Mobilitat de TUS i els establiments adherits a la xarxa: troba aquí el teu PunTUS més proper.


Preu bonificat: 13,75€ 

Desde de l'1 de gener de 2024 s'aplica una reducció del 50% fins nou avís.   

 

 

 

 

 

 

   


Carnet de tarificació social:

Títol personal i intransferible que permet un nombre il·limitat de viatges. Expedit per l'Ajuntament de Sabadell als beneficiaris de la tarifació social.

Gestió i tramitació: oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Sabadell.

El carnet autoritza l’ús gratuït del transport urbà de Sabadell.

 

 

 

 

 

 

 


 

Carnet d'acompanyant:

Títol personal i intransferible. Expedit per l’Ajuntament de Sabadell a les persones que tinguin acreditada la necessitat de suport per als seus desplaçaments en transport col·lectiu.

Gestió i tramitació: oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Sabadell.

El carnet autoritza l’ús gratuït del transport urbà de Sabadell i només serà vàlid quan la persona acompanyant viatgi amb la persona que tingui acreditada la necessitat de suport per als desplaçaments i que és el/la titular d’aquesta targeta.

  


 Bitllet Col·lectiu de transport per a grups escolars:

Els centres educatius poden adquirir bitllets col·lectius amb descompte per a grups classe per utilitzar el servei de transport urbà regular per assistir a les activitats incloses dins del programa Ciutat i Escola. Prèviament s’ha de realitzar la comanda del bitllet mitjançant aquest formulari: https://www.sabadell.cat/ca/bitllet-escolar

  


TBUS GRATUÏTA:

Títol personal i intransferible que permet fer un nombre un nombre il·limitat de viatges només en la línia L12 (Estació Centre-Sant Quirze Parc).  Adreçat als ciutadans de Sant Quirze del Vallès. Expedit per l’Ajuntament de Sant Quirze als beneficiaris del sistema de tarifació social del transport públic municipal en autobús a Sant Quirze del Vallès.

Gestió i tramitació: oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


 
Caducitat i bescanvi de títols propis de TUS:

Els títols adquirits durant l'any 2023 caduquen el 31 de març de 2024. Les T-10 tant noves com començades es poden bescanviar durant tot l’any a l’Oficina de Mobilitat.

 

TÍTOLS DE TRANSPORT DEL SISTEMA TARIFARI INTEGRAT D’ATM (AUTORITAT DEL TRANSPORT METROPOLITÀ:

Consulta els títols i les tarifes del sistema tarifari integrat de l’ATM en aquest enllaç:

https://www.atm.cat/sistema-tarifari-integrat/titols-i-tarifes/titols-i-preus

 

Caducitat i bescanvi de títols integrats ATM:

La T-16 i la targeta T-verda tenen la seva pròpia caducitat.

Per a més informació consulta el següent enllaç:

https://www.atm.cat/atencio-informacio/informacio/titols-de-transport-integrat/caducitat-i-bescanvi-de-titols

 

NOVETATS EN LA TARGETA T-16

  

La targeta T-16 és un títol de transport per als nens i nenes dels 4 fins al 31 de desembre de l'any en que compleixen els 16 anys que els permet fer gratuïtament un nombre il·limitat de viatges a la xarxa de transport públic del sistema tarifari integrat, dins la mateixa zona tarifària on resideixi el nen o la nena.

La targeta T-16 és un títol personalitzat, que s'ha de validar a cada viatge, i només la pot fer servir el nen o la nena que en sigui el titular.

La targeta T-16 en format T-mobilitat té un cost de 4,5  tant en la seva primera emissió com en cas de demanar un duplicat per pèrdua o mal estat (per causes imputables a l’usuari).

La gestió de la T-16 ja no es pot realitzar a l’Oficina de Mobilitat de TUS fins nou avís. S’ha de contactar directament als telèfons i canals d’atenció de la T-mobilitat que trobarà en aquest enllaç: https://www.t-16.cat/Publica/T12/inicio.aspx

 

T-mobilitat

La T-mobilitat és el nou sistema de bitlletatge i validació dels títols de l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona, ATM, que permet viatjar per l’àrea de Barcelona utilitzant la tecnologia sense contacte i que ofereix als usuaris millores d’ús, atenció i informació del transport públic.

Aquest sistema permet validar en els dos suports T-Mobilitat disponibles, que són la targeta sense contacte personalitzada amb el nom del titular, i el telèfon mòbil amb sistema Android i tecnologia NFC, mitjançant el qual es podrà fer també la compra dels títols o recàrrega de targetes sense contacte, operacions que estaran disponibles a l’instant mitjançant l’APP T-mobilitat.

Per utilitzar la T-mobilitat serà necessari que els usuaris es donin d’alta al sistema, i que podran fer-ho de dues maneres diferents:

  •  En línia: registrant-te al web propi de la T-mobilitat i presentant de manera telemàtica les dades necessàries.
  • Presencial: als Centres d’Atenció i Informació (CAI) de la T-mobilitat, que a Sabadell seran: l’Oficina de Mobilitat-TUS, l’estació FGC Sabadell Plaça Major, l’estació d’autobusos interurbans i l’estació de Rodalies de Plaça Espanya, així com fora de Sabadell, a qualsevol dels punts d’atenció T-Mobilitat de la xarxa de transport públic de Barcelona.

Oficina de Mobilitat de TUS: c. de la Borriana, 33-35, 08202, Sabadell. Telèfon 93 727 00 90. Horari de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 15 a 19h.

Per a més informació sobre la T-mobilitat es pot consultar el web:

https://t-mobilitat.atm.cat/web/t-mobilitat