AFECTACIONS A L’AV. DE FRANCESC MACIÀ

 

DIUMENGE 28 D’AGOST DES DE L’INICI DEL SERVEI I FINS DILLUNS 29 D’AGOST A LES 8H

Tancament de l’av. de Francesc Macià des de la pl. de Catalunya i fins al c. de Pi i Margall

Desviaments:

Les línies F5 (diumenge), L5 i L55 en sentit Castellarnau, Can Rull i Can Llong:

Des de Pl. Catalunya continuaran per Prat de la Riba, Andreu Nin, Lluis Companys, Francesc Macià (Parada del Corte Inglés) i Av. Paraires on recuperen el seu recorregut habitual.

Les línies F5 (diumenge(, L5 i L55 en sentit Les Termes:

Recorregut normal fins Francesc Macià (Parada del Corte Inglés), Lluís Companys, Andreu Nin, Prat de la Riba i Pl. Catalunya on recuperen el seu recorregut habitual.

 La línia 8 en sentit Estació sud:

Des de Francesc Macià (Parada del Corte Inglés) es desviarà per Lluís Companys, Andreu Nin, Prat de la Riba i Ronda Ponent on recupera el seu recorregut habitual.

La línia 8 en sentit Roureda:

Des de Pl. Catalunya es desviarà per Prat de la Riba, Andreu Nin, Lluís Companys i Francesc Macià (Parada del Corte Inglés) on recupera el seu recorregut habitual.

 

A partir del dilluns 29 d’agost a les 8 h quedarà tancat també el tram comprès

entre c. de Pi i Margall i pl. de la Concòrdia, és a dir, tot l’Eix Macià en ambdós sentits.

 

 

 

DES DEL DILLUNS 29 D’AGOST A LES 8H I FINS AL DIMARTS 6 DE SETEMBRE

Tancament de l’av. Francesc Macià, des de la pl. De Catalunya i fins a la pl. De la Concòrdia

• Les línies L5, L55 i F5 sentit Can Rull, Can Llong i Castellarnau circulen des de la rda. de Zamenhof, per c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Augusta i av. dels Paraires on recuperen els recorreguts. En sentit les Termes des de l’av. dels Paraires per via Augusta, av. de Lluís Companys, av. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba i pl. de Catalunya on recuperen el recorregut a la rda. de Zamenhof.

• La línia L8 en tots dos sentits circula des de la rda. de Ponent per c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Aurèlia, c. de Jaume I i pl. de la Concòrdia on recupera el recorregut habitual. En sentit Estació Sud, es realitzarà una parada provisional al c. de Jaume I.

Des del dilluns 29 d’agost a les 8h i fins al divendres 2 de setembre a les 15h:

• Les línies L1 i L3 en tots dos sentits des de la pl. de la Creu Alta circulen per ctra. de Prats i c. de Francesc Layret per recuperar el seu recorregut habitual per l’av. de Josep Tarradellas.

Veure plànol

 

 

Des del divendres 2 a les 15h i fins al dilluns 5 de setembre a la finalització del servei:

Amb motiu del tall al trànsit de la ctra. de Prats i l’av. de l’Onze de Setembre

• La línia L1 i F1 en tots dos sentits des de la pl. de les Dones del Tèxtil continuen per la rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. de Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I i pl. de la Concòrdia per recuperar el seu recorregut.

• La línia L3 en tots dos sentits: el divendres circularà com la L2, pel c. de Francesc Layret i lateral de la Gran Via i el dissabte circularà com la L1, per la rda. de Zamenhof i la pl. de Catalunya.

Veure plànol

 

 

    AFECTACIONS A LA ZONA CENTRE

DES DEL DIVENDRES 2 A LES 15H I FINS AL DISSABTE 3 A LA FINALITZACIÓ DEL SERVEI

Tancament de la zona Centre, des de la via de Massagué i fins a la Rambla amb la Gran Via. També quedarà tancat l’encreuament del c. de les Valls i del c. de la Salut. A més es talla al trànsit la ctra. de Prats i l’av. de l’Onze de Setembre.

• Línia L1 en sentit nord circula per l’av. de Barberà, lateral de la Gran Via, Estació Centre, c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, via Aurèlia, c. de Jaume I i pl. de la Concòrdia on recupera el seu recorregut habitual. En sentit sud circula per av de Josep Tarradellas, c. de Jaume I (parada provisional) via Aurèlia, av. dels Paraires, av. de Lluís Companys, av. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof c. de Vilarrúbias, Estació Centre, lateral de la Gran Via, fins a l’av. de Barberà on recupera el seu recorregut habitual.

• Línies L2 i L3 en sentit nord circulen per l’av. de Barberà, lateral de la Gran Via, Estació Centre, c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via, ctra. de Prats, c. de Francesc Layret on recuperen els seus recorreguts habitual. En sentit sud circulen des de la pl. de la Concòrdia pel c. de Francesc Layret, ctra. de Prats, lateral de la Gran Via, Estació Centre, lateral de la Gran Via fins a l’av. de Barberà on recuperen els seus recorreguts.

Avís per a la línia 3: el divendres 2 circula com la L2 pel c. de Francesc Layret i Gran Via i el dissabte 3 circula com la L1 per la rda. de Zamenhof i pl. de Catalunya.

 

• Línies L4 i L44 en sentit la Roureda i Parc Taulí des de l’Estació Centre circulen pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i c. de Calderón. En sentit Poblenou circulen pel c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via fins Estació Centre.

• Línies L5 i L55 sentit Can Rull i Can Llong des de l’Estació Centre circulen pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias i rda. de Zamenhof. En sentit les Termes circulen per la rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via fins Estació Centre. No donen servei al Mercat Central (en tots dos sentits).

• Les línies L7 i L10 en sentit Castellarnau i pl. de Picasso circulen des del c. de Vilarrúbias per rda. de Zamenhof i c. de Gràcia i des del Mercat Central recuperen els seus recorreguts.
En sentit Can Puiggener i Sant Julià circulen pel c. de Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof i c. de Vilarrúbias.

• Les línies L11 i L80 circulen, en tots dos sentits, des de l’Estació Centre per la Gran Via on recuperen els seus recorreguts.

• La línia L12 en sentit Sant Quirze Parc des de l’Estació Centre circula pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i c. de Calderón.
En sentit Estació Centre circula pel c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias i lateral de la Gran Via.

 

 Veure plànol

 

 

 

AFECTACIONS A LA CTRA. DE PRATS I L’AV. DE L’ONZE DE SETEMBRE

DIVENDRES 2 DES DE LES 15H I FINS AL DILLUNS 5 A LA FINALITZACIÓ DEL SERVEI

Tancament de la ctra. De Prats i l’av. De l’Onze de Setembre

 

Des del Divendres 2 a les 15h i fins al dissabte 3 a la finalització del servei:


• La línia L1 en tots dos sentits des de la pl. de les Dones del Tèxtil continuen per la rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys, av. de Paraires, via Aurèlia, c. de Jaume I i pl. de la Concòrdia per recuperar el seu recorregut.

• La línia L2 en tots dos sentits circula des de la pl. de les Dones del Tèxtil pel c. de Vilarrúbias, lateral de la Gra Via, ctra. de Prats i c. de Francesc Layret.

• La línia L3 el divendres circularà com la L2, pel c. de Francesc Layret i la Gran Via i el dissabte com la L1, per la rda. de Zamenhof i la pl. de Catalunya.

La resta de línies circularan amb el recorregut dels dissabtes de tot l’any, tenint en compte el tancament de l’av. de Francesc Macià i el tram de l’av. de Barberà entre el pg. dels Almogàvers i la pl. de Barcelona.

Veure plànol

 

   

Diumenge 4 i dilluns 5 de setembre:

• La línia F1 en sentit Can Deu des del c. de Jovellanos es desvia per la rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, c. de Lluís Companys, av. de Paraires, c. de Jaume I i pl. de la Concòrdia per recuperar el seu recorregut habitual de festius.
En sentit Estació Sud des de la pl. de la Concòrdia es desvia pel c. de Jaume I, via Aurèlia, c. de Lluís Companys, av. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba, rda. de Zamenhof i c. de Gràcia per recuperar el seu recorregut habitual de festius.

Veure plànol

 

 

 

AFECTACIONS A L’AV. DE MATADEPERA

DISSABTE 3 A PARTIR DE LES 6H I FINS A LA FINALITZACIÓ DEL SERVEI

 

Les línies que circulen per l’av. de Matadepera es desvien per Can Llong, per la rda. de la Roureda, c. de Budapest i av. d’Estrasburg, com els diumenges i festius de tot l’any.

Altres afectacions durant la Festa Major:
Hi hauran afectacions puntuals per Cercaviles, Cursa i Bicicletada de Festa Major i el Castell de Focs.

 

 

 

 

 

 

.