3, 4, 5 i 6 de setembre

 AFECTACIONS A LA ZONA CENTRE

Divendres 3 a les 18 h i fins dilluns 6 de setembre a la finalització del servei, tancament de la zona Centre, des de la via de Massagué i fins a la Rambla amb la Gran Via.

 

Recorreguts des de divendres 3 a les 18 h i fins dissabte a la finalització del servei:

 

  • Línies L1, L2 i L3 en sentit nord circulen per l’av. de Barberà, Gran Via, Estació Centre, c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias i av. de l’Onze de Setembre on recuperaran el seu recorregut habitual. En sentit sud circulen per l’av. de l’Onze de Setembre, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via, Estació Centre, lateral de la Gran Via fins a l’av. de Barberà on recuperaran el seu recorregut habitual.

          Cal recordar que el dissabte, l’últim tram de l’av. de Barberà (des de pl. de Barcelona fins pg. dels Almogàvers) estarà tallat al trànsit i les línies es desviaran des de l’inici i fins a la finalització del servei per pl. de Barcelona, pg. del Comerç i ctra. de Barcelona en ambdós sentits.

  •  Línies L4 i L44 en sentit la Roureda i Parc Taulí des de l’Estació Centre circulen pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i c. de Calderón.

           En sentit Poblenou circulen pel c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via fins Estació Centre.

  •  Línies L5 i L55 sentit Can Rull i Can Llong des de l’Estació Centre circulen pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias i rda. de Zamenhof.

           En sentit les Termes circulen per la rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, lateral de la Gran Via fins Estació Centre.

           No donen servei al Mercat Central (en tots dos sentits).

          Cal recordar que el dissabte, l’últim tram de l’av. de Barberà (des de pl. de Barcelona fins pg. dels Almogàvers) estarà tallat al trànsit i les línies es desviaran des de l’inici i fins a la finalització del servei per pl. de Barcelona, pg. del Comerç i ctra. de Barcelona en ambdós sentits.

  •  Les línies L7 i L10 en sentit Castellarnau i pl. de Picasso circulen des del c. de Vilarrúbias per rda. de Zamenhof i c. de Gràcia i des del Mercat Central recuperen els seus recorreguts.

           En sentit Can Puiggener i Sant Julià circulen per Joan Plans, Mercat Central, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof i c. de Vilarrúbias.

  •  Les línies L11 i L80 circulen, en tots dos sentits, des de l’Estació Centre per la Gran Via on recuperen els seus recorreguts.

           Per a la L80 cal recordar que el dissabte, l’últim tram de l’av. de Barberà (des de pl. de Barcelona fins pg. dels Almogàvers) estarà tallat al trànsit i les línies es desviaran des de l’inici i fins a la finalització del servei per pl. de Barcelona, pg. del Comerç i ctra. de Barcelona en ambdós sentits.

  •  La línia L12 en sentit Sant Quirze Parc des de l’Estació Centre circula pel c. de les Tres Creus, c. de Sant Joan, c. de Convent, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia i c. de Calderón.

           En sentit Estació Centre circula pel c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias i lateral de la Gran Via.

 

           Veure plànol

  

DIES FESTIUS: DIUMENGE 5 I DILLUNS 6

 

 

Des del diumenge 5 a l’inici del servei i fins al dilluns dia 6 de setembre a la finalització del servei, queden tallades al trànsit l’av. de Matadepera, l’av. de la Concòrdia, la zona Centre i l’últim tram de l’av. de Barberà, entre pl. de Barcelona i el pg. dels Almògavers, les línies de festius faran els recorreguts habituals de festius.

Recorreguts:

LÍNIA F1

En sentit Can Deu circula pel pg. d’Espronceda, ctra. de Barcelona, pg. del Comerç, pl. de Barcelona, av. de Barberà, c. de Latorre (lateral de la Gran Via), ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, av. de l’Onze de Setembre, c. de Pi i Margall, av. de Francesc Macià, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, c. de Budapest, rda. d’Europa i rda. de la Roureda on recupera el seu recorregut habitual.

En sentit Estació Sud circula per l’av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, c. de Budapest, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, av. de Francesc Macià, c. de Pi i Margall, av. de l’Onze de Setembre, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Terrassa, ctra. de Barcelona, c. de Latorre, av. de Barberà, pl. de Barcelona, pg. del Comerç, ctra. de Barcelona i pg. d’Espronceda.

LÍNIA F2

En sentit Sant Julià circula per ctra. de Barcelona, pg. del Comerç, pl. de Barcelona, av. de Barberà, c. de Latorre (lateral de la Gran Via), ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, c. de Joan Plans, c. de Calderón, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, ctra. de Prats, c. de Francesc Layret, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, c. de Budapest, rda. d’Europa i rda. de la Roureda per recuperar el seu recorregut habitual.

En sentit La Creu de Barberà circula per l’av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, c. de Budapest, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, c. de Francesc Layret, ctra. de Prats, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Terrassa, ctra. de Barcelona, c. de Latorre, av. de Barberà, pl. de Barcelona, pg. del Comerç i ctra. de Barcelona on recupera el seu recorregut habitual.

LÍNIA F3

Recorregut habitual en ambdós sentits.

LÍNIA F4

En sentit la Roureda des del c. de Font i Sagué circularà per l’av. d’Estrasburg, c. de Budapest, rda. d’Europa i rda. de la Roureda.

En sentit el Poblenou circula per rda. de la Roureda, rda. d’Europa, c. de Budapest, av. d’Estrasburg i c. de Font i Sagué on recupera el seu recorregut habitual.

LÍNIA F5

En sentit Castellarnau recorregut habitual de festius.

En sentit Les Termes recorregut habitual fins al pg. de Rubió i Ors on continua pel pg. de Comerç, ctra. de Barcelona i pg. dels Almogàvers.

 

 Veure plànol

 

 DILLUNS 6 DE SETEMBRE DE LES 19 H A LES 23 H APROX

 

Castell de Focs

Des de les 19 h fins a les 23 h (hora aprox. de finalització dels castells de focs artificials) queda tallada al trànsit l’av. de Francesc Macià des de pl. de Catalunya fins la pl. de la Concòrdia i els carrers dels voltants de la zona del Parc de Catalunya.

Desviament de la línia F1:

En sentit Can Deu: des del pg. d’Espronceda circula per la ctra. de Barcelona, pg. del Comerç, pl. de Barcelona, av. de Barberà, c. de Latorre, ctra. de Barcelona, ronda de Ponent, c. de Joan Plans, c. de Jovellanos, rda. de Zamenhof, av. de l’Onze de Setembre, ctra. de Prats, c. de Francesc Layret, av. de Josep Tarradellas, pl. d’Espanya, av. d’Estrasburg, c. de Budapest, rda. d’Europa i rda. Roureda on recupera el seu recorregut habitual.

En sentit Estació Sud: des de l’av. de Matadepera circula per la rda. de la Roureda, rda. d’Europa, c. de Budapest, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, av. de Josep Tarradellas, c. de Francesc Layret, ctra. de Prats, av. de l’Onze de Setembre, rda. de Zamenhof, c. de Gràcia, c. de Calderón, rda. de Ponent, ctra. de Barcelona, c. de Latorre, av. de Barberà, pl. de Barcelona, pg. del Comerç, ctra. de Barcelona i pg. d’Espronceda on recupera el seu recorregut habitual.

Desviament de la línia F5:

En sentit Castellarnau: des de la pl. de Catalunya circula pel c. de Prat de la Riba, av. d’Andreu Nin, av. de Lluís Companys i av. de Francesc Macià on  recupera el seu recorregut habitual.

En sentit Les Termes: des de la parada de l’av. de Francesc Macià circula per av. de Lluís Companys, av. d’Andreu Nin, c. de Prat de la Riba i pl. de Catalunya per recuperar el seu recorregut habitual fins arribar al pg. de Rubió i Ors que continuarà pel pg. del Comerç, ctra. de Barcelona i pg. dels Almogàvers.

 

Veure plànol

 

 

 

DISSABTE 4 I DIUMENGE 5

 

Per facilitar els desplaçaments a les activitats infantils i familiars programades a la Font de Can Rull (Parc de Catalunya) hi haurà un servei gratuït d’autobús llançadora el dissabte dia 4 i el diumenge dia 5 des de l’Eix Macià i amb una freqüència de 15 minuts.

Horari:

De 10.30 a 14.15 h, cada 15 minuts

De 16.30 a 20.15h, cada 15 minuts

Recorregut:

Anada: sortida de la parada 208- Embarcador (av. de Francesc Macià davant el Llac) – c. de Prat de la Riba – av. d’Andreu Nin (parada davant de l’entrada d’accés al trenet).

Tornada:  av. d’Andreu Nin – av. de Lluís Companys – av. de Francesc Macià (parada Embarcador)

 

  Veure plànol

 

 

 

Línia N1: Espronceda - Ca n’Oriac - Can Deu

 

Horaris del divendres, dissabte, diumenge i dilluns:

  • Sortides de Can Deu: De 23.20 a 2.15 h, cada 25 minuts.
  • Sortides de pg. d' Espronceda: De 23.30 a 2.00 h, cada 25 minuts.

Recorreguts:

Divendres dia 3

Sortida de Can Deu (pl. de la Primavera): av. de Matadepera, av. de la Concòrdia, av. de Francesc Macià, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, pl. de Clara Campoamor (Estació Centre), av. de Barberà i pg. d’Espronceda.

Sortida d’Espronceda (pl. de Picasso): pg. d’Espronceda, av. de Barberà, Gran Via, pl. de Clara Campoamor (Estació Centre), c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, av. de Francesc Macià, av. de la Concòrdia, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

 

 Veure plànol

 

Dissabte dia 4

Sortida de Can Deu (pl. de la Primavera): av. de Matadepera, av. de la Concòrdia, av. de Francesc Macià, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, Estació Centre, av. de Barberà, pl. de Barcelona, passeig del Comerç, ctra. de Barcelona i pg. d' Espronceda.

Sortida d’Espronceda (pl. de Picasso): pg. d’ Espronceda, ctra. de Barcelona, passeig del Comerç, pl. de Barcelona, av. de Barberà, Gran Via, Estació Centre, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, av. de Francesc Macià, av. de la Concòrdia, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

 

Veure plànol

 

Diumenge dia 5 i dilluns dia 6

Sortida de Can Deu (pl. de la Primavera): av. de Matadepera, rda. de la Roureda, rda. d’Europa, av. d’Estrasburg, pl. d’Espanya, pl. de la Concòrdia, av. de Francesc Macià, pl. de Catalunya,  rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, Estació Centre, Gran Via, av. de Barberà, pl. de Barcelona, passeig del Comerç, ctra. de Barcelona i pg. d' Espronceda.

Sortida d’Espronceda (pl. de Picasso): pg. d’ Espronceda, ctra. de Barcelona, passeig del Comerç, pl. de Barcelona, av. de Barberà, Gran Via, Estació Centre, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, pl. de Catalunya, av. de Francesc Macià, pl. de la Concòrdia, pl. d’Espanya, av. d’ Estrasburg, rda. d’ Europa, rda. de la Roureda, av. de Matadepera i pl. de la Primavera.

 

Veure plànol

 

Línia N4: La Serra - Can Rull - Els Merinals

Horaris del divendres, diumenge i dilluns:

  • Sortides del Poblenou: De 23.00 a 2.00 h, cada 30 minuts.
  • Sortides dels Merinals: De 23.00 a 2.00 h, cada 30 minuts

Horaris del dissabte:

  • Sortides del Poblenou: De 22.30 a 2.00 h, cada 30 minuts.
  • Sortides dels Merinals: De 22.30 a 2.00 h, cada 30 minuts

Recorreguts:

Divendres dia 3, dissabte dia 4, diumenge dia 5 i dilluns dia 6

Sortida del Poblenou: c. de Sau, rda. d’ Ebre, ctra. de Torre-romeu, Estació Centre, Gran Via, c. de Vilarrúbias, rda. de Zamenhof, av. de Francesc Macià, av. dels Paraires, c. de Sant Isidor, c. de Juan Valera, ctra. de Terrassa i c. de la Palma (parada del Mercat).

Sortida dels Merinals: c. de la Palma, c. d’Argentina, c. de Fuerteventura, ctra. de Terrassa, c. de Larra, c. de Sant Isidor, av. dels Paraires, av. de Francesc Macià, rda. de Zamenhof, c. de Vilarrúbias, Gran Via, Estació Centre, ctra. de Torre-romeu, rda. d’Ebre, c. de Sau i el Poblenou.

 

Veure plànol                  Veure plànol              Veure plànol

 

 

Parades principals del servei d’autobús nocturn:

rda. de Zamenhof (intercanviador de festius) i Estació Centre (pl. de Clara de Campoamor)