Avisos

Destacats

Com arribar

amb transport públic per Catalunya

Noticies

 • HORARIS D'ESTIU, DEL 18 DE JULIOL AL 5 DE SETEMBRE DE 2022

  Amb la finalització del curs escolar, les línies L11 Exprés i L23 que només circulen els dies lectius deixen de donar servei fins al pròxim 6 de setembre coincidint amb l’inici del nou curs escolar.

  La resta de línies circulen amb el mateix horari que l’actual fins al 18 de juliol que s’inicia el període d’estiu amb canvis que només afectaran les línies L44, L14, L5, L55 i L80 en feiners.

       Veure horaris  

   

  La resta de línies continuen amb els mateixos horaris de tot l’any fins al període d’agost comprès de l’1 al 26 d’agost .

      Veure horari agost

   

  Recordem que la L44 no circula durant el període d’agost i la L14ds (dissabtes) passa a donar servei de dilluns a dissabte amb el mateix horari de dissabtes de tot l’any.

  La L8 i les línies de festius (F1, F2, F3, F4 i F5) continuaran realitzant el mateix horari que durant tot l’any.

  La línia F6 que només circula els dies festius d’obertura comercial farà els següents dies de servei: 6 i 26 de juny i 15 d’agost de 2022.

   

  Servei a la Bassa

  Del 17 de juny al 31 d’agost, coincidint amb el període d’obertura de la Bassa de Sant Oleguer, es recupera el servei de la línia L15 de dilluns a dissabte i la F15 els festius amb una freqüència de 30 minuts tots els dies de la setmana, prestant servei de 8.45 a 20.15 h

   

  Recordem que a l’APP de TUS, només estan disponibles els horaris vigents en el moment de la consulta. Per saber els horaris en altres dates, consulteu l’apartat de descàrregues de la web.     Veure horaris  

   

 • BASES DEL CONCURS EN LÍNIA PER AL CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE SABADELL 2022

  Transports Urbans de Sabadell S. Coop. C. Ltda., com a empresa col·laboradora de la Festa Major de la Ciutat, convoca el concurs on line per dissenyar el Cartell i anunciar la Festa Major 202

  El termini de presentació de les propostes és el 31 de maig de 2022.

  Hi poden participar els alumnes matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a les escoles d’art i/o disseny de Sabadell. També exalumnes graduats en aquestes escoles durant el curs 2020-2021. Igualment, hi poden optar alumnes de Sabadell matriculats el curs 2021-2022 que estiguin cursant ensenyaments reglats a altres escoles d’art.

  Cada participant pot presentar un màxim de dos treballs. Les obres presentades han de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió. Entre les especificacions del disseny, la proposta ha de transmetre una imatge positiva i comunitària i ha de funcionar com a cartell publicitari a la via pública. A més, també es valorarà que la proposta tingui en compte la imatgeria popular de Sabadell i que sigui inclusiva en tots els sentits.

  S’atorgaran els premis següents: un primer premi dotat amb 600 € i dos accèssits de 150 € cadascun. A banda, el format del concurs, orientat a estudiants d’escoles d’art i disseny, ofereix l’oportunitat de fer un disseny de gran repercussió local. Els premis es lliuraran a les persones guanyadores en el marc d’un acte públic.

   

  •  Aquestes són les bases del concurs:

                Aquí us les podeu descarregar

   

  •    Formulari a emplenar pel lliurament de les propostes:

              Enllaç per la presentació del treballs

   

  .

 • AFECTACIONS AL SERVEI CAPS DE SETMANA I FESTIUS A PARTIR DEL 28 D'AGOST

  Desviament des de l'inici i fins a la finalització del servei, els dissabtes, diumenges i festius, amb motiu del tancament al trànsit dels principals eixos de nord a sud de la ciutat per donar prioritat als vianants.

      Informació general 

      Recorregut Av. Barberà

      Recorregut Av. Concòrdia

      Recorregut Eix Central sentit sud

      Recorregut Eix central sentit nord

      Recorregut Av. Matadepera sentit sud

      Recorregut Av. Matadepera sentit nord

   

   

   

Aplicacions i xarxes socials

TUS - Bus Sabadell

Descarrega't l'aplicació. Disponible en Google Play o Apple Store.

Gadget

Descarrega't el gadget pel teu escriptori. Aquí.