SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2023

Viernes, 15 Septiembre 2023.

TUS s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat que se celebra del 16 al 22 de setembre amb activitats de promoció del transport públic.

El divendres 22 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial sense Cotxes, TUS organitzarà activitats infantils vinculades al transport públic i la mobilitat sostenible que es duran a terme a partir de les 16.30 h, a la plaça del Dr. Robert.

L’objectiu és a través del joc i en un ambient familiar, prendre consciència de la importància de desplaçar-nos d’una manera més sostenible, segura i saludable com pot ser a peu, en bicicleta o patinet i en transport públic i reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat amb menys contaminació.

Entre les activitats hi haurà contacontes amb històries relacionades amb l’autobús, el joc de l’Oca de la TUS basat en la mobilitat, taller de manualitats on els més petits podran pintar i muntar el seu autobús de paper.

També hi haurà un punt d’informació i atenció del servei del transport urbà de la ciutat.

Més informació:  https://web.sabadell.cat/noticies-pmus/item/sabadell-celebra-la-setmana-europea-de-la-mobilitat-amb-un-conjunt-d-activitats-de-suport-al-transport-sostenible

Programa d’activitats:   llegir més